Sider

søndag den 2. marts 2014

Lejligheden i billeder #1

Her er de længe ventede billeder fra vores lejlighed :-) Vi starter med selve lejligheden i dette indlæg. Så får I fællesarealerne i et andet indlæg. Billederne er tager på forskellige tidspunkter inden for 2. halvår af 2013.

Lejligheden ligger som tidligere fortalt i Kartal kun 10 min. gang fra Kartal metro station. Det er lang væk fra centrum, men alligevel dejligt nemt, fordi vi ikke er afhængige af at skulle med en bus/dolmus, når vi skal nogen steder. Det er et kæmpe plus her i Istanbul, hvor busserne altid er fyldt til randen.

Først er der entréen set fra stuen/køkkenet:
I dag har vi en bogreol stående ved væggen til højre, men det har jeg ingen billeder af. Badeværelset ligger bag døren til venstre i billedet, mens soveværelset ligger bag døren til højre. Ligeud er vores hoveddør :-)

Køkkenet der ligger i samme rum som stuen:

Stuen set fra køkkenet:
Jeg er enormt glad for denne sofa. Især er det lækkert, at den kan laves til dobbeltseng, hvis vi får gæster :-) I dag har vi også en lænestol stående, men den er der ingen billeder af.

Modsat side af stuen:

Udsigt:
Vi bor lige ved siden af et mindre shoppingcenter. Dejlig praktisk :-)

Et kig ind til badeværelset taget fra døren:
Der er vaskemaskine bag lågen forrest til højre i billedet.

Brusekabine:


Soveværelset set fra døren:
Ja.. Vi har en rotte i sengen ;-) Man bliver aldrig for gammel til tøjdyr. Hehe

På væggen til venstre for døren har vi sat 2 store skabe:

Som I nok kan se, er stort set alt købt hos IKEA. Det er altså bare nemmere og billigere end så meget andet. Desuden kan vi begge godt lide den skandinaviske stil og den passer godt ind i lejlighedens rammer.

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det flot ud! Lækker lejlighed. Tak for kigget (endelig) :D

    SvarSlet